New Qof Drop x 3

Qof Drop x 3

Free Shipping

This product qualifies for free air shipping.

Views: 477 Product Code: Qof Drop
Availability: In Stock
9 Product(s) Sold
RM25.00 Ex Tax: RM25.00
Qty: Add to Cart
This product has a minimum quantity of 3

PEK PROMOSI UNTUK ANDA MILIKI

DAPATKAN 3 BOTOL QOF DROP DENGAN KAMI TANGGUNG KOS PENGHANTARAN UNTUK ANDA

 

QOF DOP

Adalah FORMULASI  ISTIMEWA  yg dihasilkan dari gabungan tiga unsur utama iaitu Habbatus Sauda,madu dan thyme yg berkualiti tinggi. Habbatus sauda dan madu mengandungi banyak nutrients dan vitamin. Manakala thyme pula sgt  berguna dlm membantu mencairkan kahak. Ia digabungkan bukan sahaja untuk membantu melegakan batuk dan selesema bahkan ia juga mampu memberikan  kesegaran dan kecergasan kpd  tubuh badan Kita. Diperbuat drp  100% BAHAN SEMULAJADI  dan bebas dari segala bentuk kandungan kimia.

Ianya dihasilkan untuk MEMBANTU  IBUBAPA

  • Yg RISAU SGT2 mempunyai anak yg SGT2  susah utk  mkn ubat
  • Yg dah byk klinik dia pergi tp anaknya masih juga berulang batuknya
  • Yg nak elakkan drp perubatan moden dan nak try rawatan selain drp ubat hospital
  • Yg seboleh-bolehnya x mau bagi ubat kat anak yg batuk dan selesema
  • Yg dah pergi klinik dan doc bagi ubat batuk dan antibiotic. Anak pulak bawah 2thn mcm risau pula nak bagi ubat batuk kan
  • Yg anaknya seringkali batuk di mlm  dan pagi hari
  • Yg anak mereka komplen yg ubat batuk tu X SEDAP dan tak tahan dgn rasa pelik.
  • Yg nak HILANGKN  KAHAK  anak mereka
  • Yg anak mereka kalau nak makan ubat, si ibu terpaksa naik hantu dulu baru boleh suap ubat..hehe

 

There are no reviews for this product.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: